Nazovite 099 270 5362

Kućni red

  • Nudimo grupne i individualne programe vježbanja, od početnog do napretnog stupnja, terapiju i rehabilitaciju. Prije početka vježbanja radi se kratka procjena posture, razgovor i ispunjava upisna lista čime se dobije uvid u korisnikovo početno zdravstveno stanje.
  • U dvoranu se ne smije ulaziti u obući izvana. Potrebno je imati čiste patike ili čarape. Dvorana se redovito čisti i rekviziti se peru tako da je vrlo čisto i lišeno prašine.
  • Plaćanje se vrši unaprijed, a članarina traje mjesec dana od dana dolaska. Molimo korisnike da redovito plaćaju članarinu. Redovitom uplatom osiguravate sebi mjesto u grupi, a prestankom redovitog plaćanja, gubite mjesto u grupi. Pojedinačne izostanke moguće je nadoknaditi dolaskom u druge grupe gdje ima mjesta i članarinu nije moguće zamrznuti radi lijenosti i sličnog. 🙂 Dulje izostanke potrebno je prethodno najaviti i tada je moguće produljiti članarinu bez gubitka mjesta u grupi. Zbog želje za održanjem visoke kvalitete rada, mogućnosti praćenja stanja i napretkapojedinog korisnika, ne primamo više od 12 osoba u grupu pa vas molimo da budete redoviti, kako s uplatama tako i s dolascima.
  • Molimo da ne kombinirate termine bez prethodnog dogovora s voditeljima, osim ukoliko to već na početku niste dogovorili. Svaki dolazak na drugu grupu potrebno je najaviti sms-om ili pozivom.
  • Stojimo vam uvijek na raspolaganju sa svim našim znanjem, koje nije malo, prema tome koristite to što je moguće više. Usmeno, mailom, na mobitel, kako vam je draže. 🙂 Osim visoke naobrazbe i višegodišnjeg iskustva, konstantno svoje znanje usavršavamo na međunarodnim seminarima i radionicama. Što god vam nije jasno vezano za bilo kakve bolove ili probleme lokomotornog sustava, križobolje, bolove u ramenu, koljenu, vratu…obratite se s povjerenjem jer tu imamo ogromno iskustvo i znanje.
  • Bilo kome, tko ima ikakav problem ili kroničnu bol preporučujemo individualnu fizioterapeutsku procjenu prije uključenja u grupu ili u individualni trening. Također, preporučujemo je korisnicima koji su već uključeni u grupu a imaju neke kronične bolove, probleme koje u grupi nije moguće riješiti…
  • Pratite novosti na našem webu: www.aktiv-split.hr
  • Važna je otvorena komunikacija sa svim voditeljima. Voditelji se izmjenjuju i po dvoje vode grupu. Na taj način pridonosimo raznolikosti i dinamici u radu. Svaki od voditelja ima višegodišnje iskustvo i praksu u radu s različitim populacijskim skupinama i osobama s raznim zdravstvenim stanjima, ali i u osobnom treningu ili terapiji. Na taj način smo u mogućnosti prilagoditi i po potrebi modificirati vježbe, ovisno o stanju pojedinog korisnika u grupi.
  • Individualni trening potrebno je otkazati barem 12 sati prije dogovorenog termina inače se naplaćuje 50% cijene sata.

Voditeljice programa:
Snježana Ložić, mag.cin. Stott pilates edukacija
Gloria Vuković, mag.cin. Kineziterapija
Jasna Jelavić, bacc.physioth. Certificirani manualni terapeut