Nazovite 099 270 5362

Osoblje Aktiva

Osoblje
Ljudi koje će vas trenirati ili tretirati 😉
Nije da se hvalimo, ali tretman i usluga kao kod nas je najvišeg standarda. 😊 Uvijek izuzetno profesionalni i susretljivi; svakom korisniku pristupamo potpuno individualno bilo da se radi o grupnom ili individualnom treningu. Za nas je to iscrpljujuće, uzima puno vremena i energije ali uvijek sve radimo iz užitka, puni predanosti prema vježbačima i ljubavi prema struci. Ukomponirano s velikim znanjem i iskustvom = vrhunski rezultati.
Vidimo se u dvorani! 🙂

Frano Vidić, skoro – pa mag. cin. 😀, rođ. 1991.
frane-20160827
Još samo diplomski rad dijeli ga od magistra kineziologije, smjer kineziterapeut. 😉 Već dvije godine s nama vjerno radi i štreba; jedan od rijetkih studenata koji su uspjeli zadovoljiti naše visoke kriterije odabira ljudstva. 😉 Sada već vodi grupne i individualne programe, izvrsno kuži biomehaniku i primjenjuje je logički u trenažnim programima.

Gloria Vuković, prof. kineziologije., rođ. 1984.
AKTIV - SPLIT - pilates, vježbe za kralježnicu, osobni trening
Voditeljica grupnih i individualnih programa udruge i kineziterapije. Višegodišnje iskustvo kao instruktorica aerobika i pilatesa i vježbi “Zvrk” za djecu. Sudionica na brojnim radionicama i konvencijama.
2016. Funkcionalni trening snage kod prof. Markovića
Uvijek pedantna, nova, svježa i puna ideja, Glo će vas oznojiti, zabaviti, iscrpiti ali i napuniti energijom. Samo pokušajte nešto izvesti krivo… 😁

Snježana Ložić, prof. kineziologije, rođ. 1979.

AKTIV - SPLIT - pilates, vježbe za kralježnicu, osobni trening
Predsjednica udruge i voditeljica individualnih programa udruge, vanjski suradnik – asistent na Kineziološkom fakultetu u Splitu iz kineziterapije.
Neke od edukacija:
2008. – 2009. Progressive pilates Zagreb, 3 modula
2010. Stott pilates edukacija za reformer Zagreb
2012. Alexander tehnika kratki tečaj
2014. i 2015. DNS exercise tečaj Split
2015. Emmtech tečaj Split
2016. Funkcionalni trening pokretljivosti prof. Markovića Split