Nazovite 099 270 5362

Startamo 5.9. !!!

Startamo 5.9.!!!
Za sve i formacije i UPIS javite se našoj Glory – Gloria Radišić Ex Vuković 099 270 5362
Detaljno o programima:
/

/

Programi se odvijaju:
– u grupama od 12 korisnika
– u malim grupama funkcionalnog treninga višeg intenziteta (8 korisnika),
– mini grupama na pilates spravama (4 korisnika)
– poluindividualni treninzi (2-3 korisnika)
– ili individualni (1 korisnik).
U radu koristimo razne tehnike i metode rada, ovisno o potrebi i ciljevima korisnika.

Vježbe za kralježnicu (pon-sri-pet u 18i30 ili uto-čet u 19)
– grupni program
Idealno za one koji ne mogu vježbati po uobičajenim rekreativnim programima vježbanja.
Imate kronične bolove u vratu, leđima, patite od protruzije ili hernije diska, redovito vas ukoče leđa, imate osteoporozu? Ovo je program vježbanja koji će vas dignuti na noge i učiniti vaš život ljepšim i bezbolnijim. Isprobajte naš program medicinske gimnastike, uvijek nov, dinamičan i inovativan i gledajte kako iz dana u dan napredujete. Kroz suradnju terapeuta i kineziologa osmislili smo nenadmašan program vježbanja za osobe s različitim bolnim stanjima i problemima sustava za kretanje.
Naša medicinska gimnastika nije dosadna, a mišići postanu itekako vidljivi!

Dinamični funkcionalni miks (pon-sri-pet u 19i30)
– grupni program
Program vježbanja gdje se kombinira cardio, izbalansiran s vježbama snage, izdržljivosti i pokretljivosti. Slično danas popularnom funkcionalnom treningu, ali ipak na “naš” način. 🙂 Treninzi su višeg intenziteta i prikladni za one koji se vole oznojiti i umoriti, ali i dobro osjetiti mišiće, izgraditi držanje i osjećati se živo! 😉

Intenzivni pilates miks (pon-sri-pet u 20i30)
– grupni program
Odaberite ovu grupu ukoliko ste ozbiljni vježbač, a želite izgraditi dobro držanje, sklad između mišićnog tonusa i pokretljivosti i veliku mišićnu izdržljivost. Ova grupa sklonija je povezanim, fluidnim vježbama i ekscentričnim kontrakcijama koje dovode do finih upala mišića nego znojenju. 🙂 Za izgradnju snažnih, dugih i visokoelastičnih vretenastih mišića, dobar omjer tonusa i gibljivosti i elegantan izgled.

Pilates vitality (uto-čet u 20 h)
– grupni program
Program namijenjen srednjoj životnoj dobi ili osobama koje imaju manjih problema s kralježnicom ili zglobovima.
Redoviti korisnici primijetiti će promjene na bolje već nakon uključenja u grupu. Nakon nekoliko treninga osjeti se poboljšanje u držanju, mišićnom tonusu i gibljivosti.
U radu se koriste brojni rekviziti kako bi se treninge učinilo učinkovitijima, zanimljivijima i s većom mogućnošću modifikacije za svakog pojedinog korisnika.

Mini grupa na pilates spravama (pon-sri u 20 ili uto-čet u 20h)
– 4 korisnika, mini grupa
Pilates sprave reformer, chair, spring wall…bezvremenske su. Savršen spoj koncentričnih i ekscentricnih kontrakcija, bezbroja ideja i mogućnosti modifikacije vježbi, kao dinamika i zanimljivost uistinu su posebnosti treniranja na pilates spravama. Smanjenjem ili povećanjem opterećenja potpuno se mijenja smisao vježbe, ovisno o tome želimo li naciljati snagu ili stabilnost… Za elegantne mišiće i zdrave zglobove te uvijek iznova uzbudljive treninge odaberite ovaj program rada. Uz mali broj polaznika do vrhunskog izgleda, aktivnih mišića trupa, lakšeg i ljepšeg držanja i lijepo oblikovanog tijela.

Visokofunkcionalno tijelo (VFT) 🙂 (uto-čet u 18 h)
-8 korisnika, mala grupa funkcionalnog tipa
Pozivamo vas na ovu grupu ako se volite “ubit” i “otopit” na siguran način, biti u odličnoj formi i izgledati sportski ali “nenabijeno”. 🙂
Vježbanje visokog intenziteta osmišljeno na osnovi novih znanja o povećanju pokretljivosti zglobova, pozicioniranju tijela, mišićne snage, izdržljivosti i energetike. U radu se koriste rekviziti i pomagala za podizanje elastičnosti tkiva (npr. terapijske loptice), girje (kettlebell) za izgradnju tonusa i izdržljivosti mišića i TRX (suspenzijske trake) za podizanje intenziteta i dinamike treniranja. Program čini fuziju našeg iskustva i novijih metoda pristupa vježbanju i tijelu koje smo kroz proteklu godinu proučavali i usavršavali (DNS, tehnike samopomoći , terapijske loptice, kontrolirane zglobne artikulacije itd.).
Ogledni video pripreme tkiva:https://www.instagram.com/p/BJkmyGMhD3W/
Dinamika treninga:
https://www.instagram.com/p/BJjIYUJhs2m/

Poluindividualni (2-3 korisnika) i indivudualni treninzi (1 osoba)
Potpuno individualan pristup korisniku, termini po dogovoru, visoka efikasnost i maksimalna iskoristivost našeg znanja.
U radu se koriste pilates sprave: reformer, chair, spring wall, rotacijski diskovi ali i brojna druga pomagala kako bi se što lakše i efikasnije postigao željeni cilj: terapijske loptice, kosina, elastične trake i opruge različitih jačina itd. Također, ovisno o potrebi koristimo različite tehnike rada. Radi se individualna procjena posture i stanja sustava za kretanje, mišićni testovi te se na temelju toga izrađuje plan treninga za svakoga ponaosob. Bilo da se radi o intenzivnijim treninzima s ciljem oblikovanja i mršavljenja ili o nekom obliku kineziterapije ili postrehabilitacije ovakva procjena od velikog je značaja jer se stekne uvid u mišićne disbalanse koji mogu predstavljati problem kako trenutno tako bilo kada u budućnosti ili tijekom treniranja.
Neki od pristupa / tehnika koje koristimo:
– Stott pilates
– DNS – metoda duboke stabilizacije lokomotornog sustava bazirana na razvojnoj kineziologiji djeteta u prvoj godini života
– Emmet tehnika i druge tehnike samopomoći
– Terapijske loptice za otkrivanje i uklanjanje trigger točaka
– kontrolirane zglobne artikulacije kao temelj razvoja pokretljivosti zglobova
– mišićni testovi

Primjeri vježbica na spravama:

https://www.instagram.com/p/BA1rg-kkzGc/
https://www.instagram.com/p/BA1ruT7EzGs/
https://www.instagram.com/p/9WgLTJEzNt/
https://www.instagram.com/p/BEyd5woEzAL/
https://www.instagram.com/p/BGKcJUXEzK8/
https://www.instagram.com/p/BJTYsC_j8UN/
https://www.instagram.com/p/BHfkdp0DPo2/